x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hizo după remiza cu Rapid: "Este inuman să joci la -10 grade!"

Hizo după remiza cu Rapid: "Este inuman să joci la -10 grade!"

06 Dec 2010   •   09:21
Hizo după remiza cu Rapid: "Este inuman să joci la -10 grade!"
Sursa foto: /Intact Images

141218-.jpgAntrenorul echipei SC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, duminică, după egalul cu Rapid, scor 1-1, că nu este uman ca un meci să se joace la o temperatură de minus 10 grade Celsius şi că nigerianul Yero Bello a suferit un şoc termic la încălzirea dinaintea partidei.

"A fost un joc greu. Este inuman să joci la -10 grade Celsius pentru că la încălzirea dinaintea meciului, Yero Bello a suferit un şoc termic încât am fost nevoiţi să-l ungem cu toate alifiile pentru a putea juca. Cei de la Rapid au avut o perioadă de timp pentru că arbitrul Dunitru le-a permis acest lucru şi vă rog să nu mă mai provocaţi în acest sens pentru că nu vreau să fiu suspendat. Din păcate nu putem fi mulţumiţi cu acest rezultat, nu am terminat cu victorie aşa cum ne-am dorit, chiar dacă am înscris un gol splendid prin Raul Costin. A fost o fază în minutul 36 care putea schimba cursul jocului, la acea intrare a lui Duarte. Nu ştiu cum a fost apreciată de arbitru, dar schimba cu siguranţă cursul jocului. Din păcate am comis aceleaşi greşeli ca şi în meciul cu Pandurii, golul l-am primit în urma unor greşeli în lanţ, un gol care nu trebuia să vină niciodată", a spus Hizo.

Viorel Hizo a precizat că din cauza accidentărilor din lot nu a putut trimite în teren cei mai buni jucători. "Din păcate accidentările şi lotul pe care l-am avut la dispoziţie nu mi-au permis să trimit în teren cei mai buni jucători. În a doua repriză am fost obligat să joc cu doi mijlocaşi pe post de fundaşi. Din păcate un am ştiut să fructificăm avantajul pe care l-am avut, dar până la urmă ocupăm în acest final de tur un loc 3 meritat, chiar dacă nu ne-a mulţumit şi Vasluiul putea juca mult mai bine. Am obţinut acasă două egaluri, cu Astra şi Rapid, şi o înfrângere cu Timişoara, însă în pauza asta vom vedea ce putem face cu lotul de jucători e care îl am la dispoziţie", a adăugat tehnicianul vasluienilor.

Formaţia SC Vaslui a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată, duminică, pe teren propriu, cu FC Rapid, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului actualei ediţii de campionat. Golurile au fost marcate de Raul Costin '43 pentru FC Vaslui, respectiv Ovidiu Herea '49 pentru Rapid.

×