x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Incidente grave provocate de fanii stelişti în Giuleşti! Meciul a fost întrerupt 8 minute!

Incidente grave provocate de fanii stelişti în Giuleşti! Meciul a fost întrerupt 8 minute!

de Mihai Morcovescu    |    12 Noi 2010   •   00:00
Incidente grave provocate de fanii stelişti în Giuleşti! Meciul a fost întrerupt 8 minute!

Meciul dintre Rapid şi Steaua din sferturile de finală ale Cupei României a fost întrerupt în minutul 10 de arbitrul de centru Alexandru Tudor din cauza incidentelor provocate în tribune de suporterii stelişti.

Fanii roş-albaştrilor au aprins torţe şi au aruncat cu petarde, fumigene, beţe de steaguri şi alte obiecte în teren şi în sectorul de tribună alăturată, unde se aflau fanii rapidişti! Jandarmii au intervenit în forţă şi au evacuat galeria Stelei din stadion sub escorta jandarmilor!!!

Forţele de ordine au creat un culoar viu prin care fanii steliştilor au fost obligaţi să treacă în drumul spre ieşirea din stadion, aceştia fiind supuşi unei adevărate ploi de lovituri cu picioarele şi bastoanele! Un suporter a sfârşit cu mâna ruptă, iar alţi şapte au avut la rându-le nevoie de îngrijiri medicale, în afara arenei, pentru răni mai uşoare.

În pauza provocată de fanii oaspeţilor, antrenorul Marius Şumudică şi team managerului Stelei, Marius Ianuli, au avut un schimb de replici mai dur, moment în care tehnicianul giuleştenilor l-a bruscat pe oficialul stelist chiar în faţa camerelor de luat vederi! Doar intervenţia energică a centralului Tudor a făcut ca acest conflict să nu degenereze, mai ales că tehnicianul rapidist era un pachet de nervi!

Vezi aici imaginile cu incidentele provocate de suporterii Stelei


×
Subiecte în articol: cupa romaniei