x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ioan Andone: "A fost cel mai prost meci al nostru de acasă"

Ioan Andone: "A fost cel mai prost meci al nostru de acasă"

30 Oct 2010   •   00:00
Ioan Andone: "A fost cel mai prost meci al nostru de acasă"
Sursa foto: /Intact Images

Deşi echipa sa a obţinut trei puncte în partida cu Gaz Metan Mediaş, antrenorul dinamovist Ioan Andone şi-a criticat elevii după meci, menţionând că unii dintre aceştia au făcut "greşeli care nu pot fi trecute cu vederea".

"Am obţinut trei puncte importante, dar nu am avut o evoluţie satisfăcătoare. A fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre de până acum, poate cel mai prost de pe teren propriu. Am obţinut trei puncte, dar mă îngrijorează forma unor jucători. Deşi s-au pregătit foarte bine, au fost foarte multe greşeli tehnice, tactice. Nu se poate să-ţi treacă mingea pe sub talpă, am făcut nişte greşeli peste care nu putem să trecem. La un moment dat eram în creştere în joc, dar acum scădem din păcate", a spus Andone în conferinţa de presă de după meci.

"Ne-au salvat jucătorii care au intrat şi asta este bine. Ne aşteaptă trei meciuri de foc, vom întâlni trei echipe foarte bune şi nu vom avea nici o şansă dacă vom evolua ca azi. A fost greu, pentru că am jucat prost. Nu ştiu dacă a fost penalti sau nu, dar Andrei mi-a spus că a fost împiedicat. Şi jucătorii lor au fost foarte nervoşi şi este normal când vezi că îţi ia cineva punctele, dar cred că golurile au fost înscrise corect", a mai spus antrenorul dinamovist.

La rândul său, atacantul Andrei Cristea a declarat că centralul a acordat corect lovitura de pedeapsă din minutul 69, din care Dinamo a egalat la 2. "Meritam această victorie, este frumos când revii după ce ai fost condus. Era momentul să revenim şi noi, este a patra victorie la rând. A fost penalty clar, pot să vă mărturisesc asta", a spus, după meci, Andrei Cristea.

×
Subiecte în articol: liga 1