x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ioan Andone despre calificarea echipei sale: "Dacă mai primeam un gol, nu ştiu ce se întâmpla!"

Ioan Andone despre calificarea echipei sale: "Dacă mai primeam un gol, nu ştiu ce se întâmpla!"

27 Oct 2010   •   00:00
Ioan Andone despre calificarea echipei sale: "Dacă mai primeam un gol, nu ştiu ce se întâmpla!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, a declarat, marţi, după calificarea formaţiei sale în sferturile de finală ale Cupei României, în faţa grupării ALRO Slatina, scor 3-1, că nu ştie cum s-ar fi terminat meciul dacă oaspeţii ar mai fi marcat o dată.

"Am rezolvat meciul încă din prima repriză, dar cu şansă. A doua repriză a fost destul de echilibrată. Dacă primeam încă un gol, nu ştiu cum se termina partida. Slatina are o echipă cu jucători mai bătrâni decât Dinamo, au între 28 şi 34 de ani, cinci oameni au evoluat în prima ligă, au experienţă, ştiu să paseze. Pentru mine era mult mai frumos să jucăm la Slatina, cu 15.000 de oameni, dar nu a depins de mine. Dacă ne este frică şi de Slatina, de ce naiba mai stăm pe banca asta? Sunt mulţumit de joc per ansamblu, dar trebuie să luăm un trofeu în acest an, pentru că Dinamo nu a mai câştigat nimic de trei ani. Din păcate, l-am pierdut pe Torje şi va trebui să jucăm fără el. A fost o prostie. Ori nu s-a încălzit bine, ori nu ştiu ce a fost. Vom vedea mâine", a spus Andone.

Desemnat jucătorul meciului, mijlocaşul echipei Dinamo, Marius Alexe, a declarat că formaţia sa a încercat să-şi facă meciul uşor de la început: "A fost un meci greu, pe care am încercat să ni-l facem uşor de la început. Sunt bucuros, pentru că nu mai marcasem dinaintea accidentării. Ne dorim un trofeu, pentru că suntem mulţi jucători tineri care nu am câştigat niciun trofeu cu Dinamo".

Atacantul echipei Dinamo, Marius Niculae, a spus că meciul cu ALRO Slatina nu a fost foarte greu: "A fost o misiune aproximativ uşoară, dar şi pentru că am marcat repede. I-am studiat pe adversari pe casete, după meciul lor cu FC Vaslui. Sperăm că vor veni şi banii. Avem restanţe mai mari de luat decât cei de la Rapid. Trebuie să ne facem treaba, vor veni şi banii mai devreme sau mai târziu".

Atacantul Andrei Cristea a menţionat că meciurile dificile din Cupa României abia acum încep şi că aşteaptă să fie plătite restanţele financiare către el şi coechipierii săi: "Ne dorim foarte mult Cupa României, dar mai e mult până departe. Meicurile dificile abia acum încep. Ne dorim să vină banii, pentru că ne aduc linişte şi o motivaţie în plus. Sunt lucruri interne care se vor rezolva sigur".

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-1), formaţia ALRO Slatina (liga a II-a), în optimile competiţiei. Gazdele au marcat prin Niculae '3 şi Alexe '8 şi '36, iar oaspeţii au înscris prin Bârsan '39.

În minutul 79, Gabriel Torje a fost înlocuit, după numai 16 minute de joc, deoarece s-a accidentat.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei