x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ionuţ Badea este noul antrenor al echipei "U" Cluj

Ionuţ Badea este noul antrenor al echipei "U" Cluj

20 Noi 2010   •   16:47
Ionuţ Badea este noul antrenor al echipei "U" Cluj

Fostul antrenor al lui FC Argeş, Internaţional Curtea de Argeş şi Pandurii Tg. Jiu a fost instalat ca principal al "şepcilor roşii" după înfrângerea suferită, vineri seară, în Giuleşti, 0-3 cu Rapid, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1.

Badea, care îi succede în funcţie lui Marian Pană, va conduce primul antrenament al formaţiei clujene luni, 22 noiembrie. În ultimele două partide de campionat, egalul cu Pandurii, pe teren propriu, scor 1-1, şi eşecul din Giuleşti, pe banca ardelenilor a stat Claudiu Niculescu, din postura de antrenor-jucător.

În vârstă de 35 de ani, Ionuţ Badea şi-a început cariera de antrenor ca secund la FC Argeş (2006-2007) şi a continuat ca principal la echipa din Trivale în stagiunea 2008-2009. În sezonul următor, Badea a antrenat pe Internaţional Curtea de Argeş, iar ultima oară a pregătit formaţia Pandurii Tg. Jiu, în prima parte a acestui campionat.

Ca jucător, Ionuţ Badea a evoluat la Dacia Mioveni, Aro Câmpulung Muscel, Dinamo Bucureşti, FC Braşov, Oţelul Galaţi, FC Vaslui şi FC Argeş, adunând 134 de meciuri şi 4 de goluri în Liga 1.

×