x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ionuţ Badea vrea s-o ducă pe U Cluj în cupele europene

Ionuţ Badea vrea s-o ducă pe U Cluj în cupele europene

22 Noi 2010   •   16:50
Ionuţ Badea vrea s-o ducă pe U Cluj în cupele europene
Sursa foto: /Intact Images
138792-0-133033-20100830100031005.jpgNoul antrenor al Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, a declarat, luni, la finalul primei şedinţe de pregătire efectuate la formaţia clujeană, că obiectivul său este atacarea locurilor care asigură calificarea în cupele europene, în sezonul viitor.

Badea l-a înlocuit pe Marian Pană, care a demisionat în urmă cu două săptămâni. "Jucătorii au răspuns bine, au o mare dorinţă de a lucra, iar ăsta e un lucru îmbucurător. Nu pot să intru în termenii evaluării pe care am făcut-o pentru a nu crea polemici vizavi de ceea ce s-a făcut până acum. Au fost anumite contacte de mai multă vreme, având în vedere că eu eram liber de contract. O decizie finală am luat abia săptămâna trecută", a spus Badea.

Pentru acest sezon, obiectivul lui U Cluj a rămas clasarea pe locurile 8-12. "Anul viitor vrem calificarea într-o cupă europeană. Stadionul e un motiv în plus pentru care am ales U Cluj. E o echipă extrem de iubită aici în Ardeal şi asta nu te poate îndemna decât la performanţă. În baza caracteristicilor jucătorilor, obiectivul e realizabil", a spus Badea.

Badea va fi ajutat în pregătirea echipei de antrenorul secund Dragoş Radu şi de preparatorul fizic Luigi Maione.

×