x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cine sunt cei doi jucători pe care Iordănescu i-a lăsat acasă și ce mesaj le-a transmis

Cine sunt cei doi jucători pe care Iordănescu i-a lăsat acasă și ce mesaj le-a transmis

de Redacția Jurnalul    |    08 Iun 2024   •   11:40
Cine sunt cei doi jucători pe care Iordănescu i-a lăsat acasă și ce mesaj le-a transmis

Selecționerul Edward Iordănescu a anunțat vineri seara târziu lotul cu care reprezentativa de fotbal masculin a României se va deplasa la Campionatul European din Germania. El a fost nevoit să lase acasă doi jucători din lotul preliminar de 28, selecționat pentru meciurile amicale.

Cei doi jucători car nu au prins bilete pentru avionul de Germania sunt portarul Răzvan Sava, de la CFR Cluj, și Constantin Grameni, mijlocașul lui Farul Constanța.

Selecționerul le-a transmis un mesaj public celor doi:

„Le mulțumesc în mod deosebit lui Răzvan Sava și Constantin Grameni, jucători care au fost alături de noi în aceste zile și care au acceptat să renunțe din puținele zile de vacanță pentru a profita de oportunitatea unui cantonament al României în pregătirea EURO 2024.

Dar sunt convins că această șansă le va fi de mare ajutor iar convocările ulterioare, pe care trebuie să le câștige evidențiindu-se așa cum au făcut-o în ultima perioadă, îi vor găsi deja integrați în familia echipei naționale, în urma acestei acțiuni.

Închei cu un mesaj scurt pe care îl simt cu toată inima: fiți alături de România până la final, vom da totul până la final!”

(sursa: Mediafax)

×