x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Italienii spun că Mutu va primi o amendă uriaşă din partea clubului Fiorentina

Italienii spun că Mutu va primi o amendă uriaşă din partea clubului Fiorentina

25 Oct 2010   •   00:00
Italienii spun că Mutu va primi o amendă uriaşă din partea clubului Fiorentina
Sursa foto: /Intact Images

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport scrie că șefii clubului Fiorentina vor lua astăzi o decizie împotriva lui Adrian Mutu, după ce atacantul român a agresat, sâmbătă dimineața, un oaspătar al unui local de lux din centrul Florenței. Gazzetta scrie că președintele onorific Diego Della Valle a cerut chiar rezilierea contractului lui Mutu, care a fost în schimb apărat de colegi și de antrenorul Sinișa Mihajlovici și va primi doar o amendă foarte mare.

La acest verdict se așteaptă și preşedintele consiliului regional din Florenţa al Comitetului Olimpic Italian, Eugenio Giani. "Ţinând cont de faptul că valoarea jucătorului nu poate fi pusă la îndoială, deoarece este unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Fiorentinei în ultimii ani, şi de declaraţiile avocaţilor care au încercat să justifice comportamentul lui Mutu, mă aştept ca el să fie amendat drastic de club. Comportamentul lui nu este cel al unui profesionist şi să nu uităm că sportul trebuie să fie un exemplu pentru societate", a spus Giani la postul Rtv38.

Într-o conferință de presă desfășurată în această după-amiază, înaintea meciului din Cupa Italiei cu Empoli, antrenorul Fiorentinei, Sinișa Mihajlovici, a spus că nu știe care va fi decizia clubului în privința lui Mutu.

"În cazul lui Mutu nu a primit nici o declarație oficială din partea conducerii. Eu sunt antrenor şi vreau să-l am la dispoziţie cât mai curând, dar nu mă voi opune nici unei decizii a conducerii. Pe Mutu l-am văzut ieri şi am vorbit cu el, și-a cerut scuze tuturor, era ceea ce putea face. Suntem cu toţii alături de Mutu. Probabil că îl va invita pe acel băiat la câteva dintre meciurile noastre. Aceste lucruri se mai întâmplă, și eu am mai fost înjurat pe stradă, odată l-am luat de gât pe un suporter, dar nimic mai mult", a spus Mihajlovici.

Cât privește partea penală, avocații lui Mutu speră să rezolve cazul cât mai rapid. "Adrian e bine, în această dimineață s-a antrenat normal. Ce s-a întâmplat acolo se știe bine acum, a fost o provocare și el a reacționat. Vrem să rezolvăm problema cât mai repede posibil, spre binele jucătorului și al Fiorentinei. Primul pas este încadrarea juridică, în funcție de gravitatea rănilor. Mutu e dezamăgit, nu își dorea așa ceva în ajunul revenirii sale pe teren", a declarat avocatul Michele Ducci pentru Sky Sports.

×
Subiecte în articol: stiri