x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jucătorii şi antrenorii lui FC Braşov au fost sancţionaţi cu 10 la sută din salariu

Jucătorii şi antrenorii lui FC Braşov au fost sancţionaţi cu 10 la sută din salariu

08 Noi 2010   •   00:00
Jucătorii şi antrenorii lui FC Braşov au fost sancţionaţi cu 10 la sută din salariu
Sursa foto: /Intact Images

Conducerea clubului FC Braşov a decis după rezultatele slabe din ultima perioadă, care au dus echipa pe penultimul loc al clasamentului, să sancționeze jucătorii şi membrii stafului tehnic cu diminuarea cu 10 la sută a contractelor.

"Venim după un dezastru atât ca joc cât şi ca atitudine, astfel că e normal să se dea sancţiuni. Am primit toţi sancţiuni de 10 la sută din contracte. Atunci când eşti cu un picior în groapă nu prea ai cum să te superi că vine şi pedeapsa", a spus antrenorul Daniel Isăilă.

Tehnicianul braşovean anunță remanierea lotului în pauza de iarnă: "Am discutat şi cu jucătorii şi cu patronul Ioan Neculaie şi am ajuns la concluzia că ceva trebuie schimbat. La echipă vor rămâne doar cei care merită, de restul ne vom despărţi fără nici un fel de supărare. Nu e posibil să iei două goluri după două cornere pe care le-ai executat, iar adversarul te surprinde pe contraatac. Dacă nu ne trezim şi nu eliminăm aceste greşeli cât mai repede va fi vai şi amar de noi", a mai spus Isăilă.

Brașovenii speră să se revanșeze în meciul cu FC Timişoara, din sferturile de finală ale Cupei României. "Sper ca băieţii să se mobilizeze foarte bine şi să trataze partida cu maximă responsabilitate, pentru că eu cred că de asta depinde totul, de felul în care abordăm meciul. În campionat a fost un joc echilibrat, în care ne-am ridicat la nivelul lor şi oricine putea câştiga, dar miercuri va fi altceva şi trebuie să fim conştienţi de acest lucru", a adăugat tehnicianul Daniel Isăilă.

×
Subiecte în articol: liga 1