x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lăcătuş: "Am avut noroc cum a avut Dinamo în meciul cu noi"

Lăcătuş: "Am avut noroc cum a avut Dinamo în meciul cu noi"

12 Noi 2010   •   00:00
Lăcătuş: "Am avut noroc cum a avut Dinamo în meciul cu noi"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, şi-a felicitat jucătorii pentru victoria din meciul cu Rapid contând pentru sferturile Cupei României, precizând că obiectivul formaţiei sale este câştigarea trofeuui.

"Nu a fost uşor, am întâlnit o echipă bună, mai ales pentru faptul că a jucat pe teren propriu şi a fost ajutată de propriii suporteri. Meciul a devenit spre final din ce în ce mai greu. Vreau să felicit echipa pentru efortul depus şi pentru sacrificiu, dar şi pentru rezultat. Cred că starea de oboseala acumulată şi-a pus amprenta spre finalâ când am permis Rapidului să ajungă în situaţia de a marca. Mai sunt două meciuri până să ajungem să jucăm finala şi aţi văzut că lucrurile nu sunt simple precum par la prima vedere. Este competiţia surprizelor. Nimeni nu se aştepta să se califice Braşovul şi Gloria Bistriţa. Am avut noroc cum a avut Dinamo în meciul cu noi, şi noi am dominat atunci partida şi am pierdut şi acum putem spune că balanţa a fost egală", a spus Lăcătuş în conferinţa de presă de după meci.

Referitor la incidentele de la începutul primei reprize, când galeria Stelei a fost evacuată, după ce fanii stelişti au aruncat cu petarde, scaune şi alte obiecte în teren, Lăcătuş a declarat: "Nu pot să spun că sunt supărat pe suporterii Stelei, tot ei vor avea de suferit, au fost bătuţi, au fost duşi la secţie, iar acum clubul va suporta consecinţele".

Lăcătuş a comentat şi incidentele de la finalul meciului, când între jucătorii celor două echipe a existat un conflict, spunând: "Am încercat să calmez spiritele, am încercat să intervin între jucătorii mei şi cei ai Rapidului, eu nu am avut treabă cu nimeni".

Tehnicianul stelist a mai spus că Steaua îşi propune în acest sezon să câştige Cupa României. "Toţi cei calificaţi sunt periculoşi, pe mine mă interesează finala şi să o câştig, mai puţin cu cine jucăm". Marius Lăcătuş a adăugat că portarul Ciprian Tătăruşanu este cel mai în formă jucător al Stelei, alături de Bogdan Stancu. "Este un portar pe care Steaua se bazează şi sper să aibă evoluţii care să-l ducă la echipa naţională".

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, pe arena "Valentin Stănescu", cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Rapid, în sferturile de finală ale competiţiei. Golul echipei Steaua a fost reuşit, în minutul 49, de Romeo Surdu.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei