x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lăcătuş, după calificarea în sferturi: "Ne dorim enorm un trofeu"

Lăcătuş, după calificarea în sferturi: "Ne dorim enorm un trofeu"

28 Oct 2010   •   00:00
Lăcătuş, după calificarea în sferturi: "Ne dorim enorm un trofeu"
Sursa foto: /Intact Images

Tehnicianul stelist Marius Lăcătuş a declarat, miercuri, după calificarea în sferturile Cupei României, în urma victoriei din meciul cu Sportul la loviturile de departajare, scor 4-2, că sunt de apreciat efortul şi dăruirea jucătorilor săi şi că îşi doreşte enorm câştigarea unui trofeu.

"Din păcate au fost momente bune, dar şi momente mai puţin bune. La prima apariţie periculoasă în careul nostru a Sportului, am şi primit gol. Ne-am creat multe ocazii, dar n-am avut soluţia cea mai bună la finalizare. Trebuie apreciat efortul jucătorilor şi dăruirea lor, chiar dacă am obţinut calificarea doar la penaltiuri. Lipsa omogenităţii s-a văzut în unele momente ale jocului. Am menajat jucători şi din cauza oboselii, dar şi a unor probleme medicale. Ne dorim enorm să câştigăm un trofeu, la prima vedere e cel mai uşor să ajungi în Liga Europa din Cupă, mai sunt doar câteva meciuri", a spus Lăcătuş.

Referitor la faptul că finanţatorul Gigi Becali a plecat de la stadion la pauza meciului, Marius Lăcătuş a afirmat că şi-ar dori victorii cu acesta în tribună până la final. "Gigi reacţionează pe moment, probabil şi rezultatul şi momentele mai puţin bune ale noastre din prima repriză l-au determinat să ia această decizie. Dar noi ne dorim să fie şi el în tribună, să câştigăm şi cu el", a explicat antrenorul roş-albaştrilor.

Lăcătuş a mai spus că Iulian Apostol, care a fost fluierat în timpul meciului cu Sportul, mai are nevoie de timp pentru a reintra în ritm: "Nu este simplu să reintri în ritm, el vine după 8-9 zile de antrenamente mai mult separat decât cu echipa, îi trebuie puţin timp".

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, după loviturile de departajare, cu scorul de 4-2 (1-1, 3-1), formaţia Sportul Studenţesc, în optimile competiţiei.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei