x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lăcătuş după eşecul de la Bistriţa: "Este o ruşine pentru noi toţi"

Lăcătuş după eşecul de la Bistriţa: "Este o ruşine pentru noi toţi"

01 Noi 2010   •   00:00
Lăcătuş după eşecul de la Bistriţa: "Este o ruşine pentru noi toţi"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul stelist Marius Lăcătuş a declarat, duminică seară, după înfrângerea suferită în meciul cu Gloria Bistriţa, scor 0-1, că acest rezultat este "o ruşine" şi că acesta a fost cel mai slab joc de când a revenit pe banca tehnică a roş-albaştrilor.

"A fost o zi foarte slabă ca prezentare în teren. Gloria ne-a dominat la toate capitolele şi mă aşteptam la mult mai mult de la jucătorii mei. Rezultatul e consecinţa modului în care am jucat, fără agresivitate, fără să ne creăm ocazii, fără luciditate. E o ruşine pentru noi toţi. La experienţa lor mă aşteptam de la jucători să facă mai mult. Acum e distanţă destul de mare, opt puncte de locul unu, dar trebuie să demonstrăm că acum a fost un accident. De când am venit e cel mai slab joc pe care l-am prestat. Nu e un blestem, e vorba de atitudinea pe care trebuie s-o avem. A fost penalti, au mai avut 2-3 situaţii de gol, lucru nepermis la o echipă ca Steaua. Dacă vrei şi pretinzi că lupţi pentru titlu, trebuie să ai constanţă. Dacă alternăm jocurile bune cu cele proaste şi dăm vina pe ghinion, înseamnă că nu suntem o echipă puternică. Sper ca jucătorii mei să ia părţile bune de la acest joc şi anume efortul şi agresivitatea pe care le-a arătat Gloria. Şi antrenorul e de vină când pierzi, nu sunt de vină numai jucătorii", a spus Lăcătuş.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, de formaţia Gloria Bistriţa, scor 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a 13-a a Ligii I. Golul a fost marcat de J. Moraes, în minutul 6, dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Bonfim asupra lui Ciprian Petre.

×
Subiecte în articol: liga 1