x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lăcătuş: "Nu îmi simt postul ameninţat!"

Lăcătuş: "Nu îmi simt postul ameninţat!"

14 Noi 2010   •   20:23
Lăcătuş: "Nu îmi simt postul ameninţat!"
137518-20101112140139021.jpgCriticat de patronul Gigi Becali după ce Steaua a pierdut pe teren propriu în etapa a 15-a, 0-1 pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, tehnicicanul Marius Lăcătuş spune că nu îşi simte postul în pericol, deoarece a încercat totul pentru a câştiga.

"Sunt dezamăgit de rezultat şi de prestaţia jocului, mai ales în prima parte. În a doua repriză, parcă a fost reacţie pozitivă. În loc să ne apropiem de fruntea clasamentului, noi ne îndepărtăm. Nu mă simt ameninţat, patronul şi conducerea hotărăsc, eu am încercat şi e păcat pentru că suntem în luptă pe trei fronturi. În fotbal pot apărea şi asemenea meciuri surpriză. E greu să-ţi revii după un asemenea joc. Trebuie să remediem ce mai e de remediat până în decembrie", a declarat Lăcătuş.

Antrenorul a făcut referire şi la discuţia cu finanţatorul stelist, Gigi Becali, care la pauză a mers la vestiare: "Nimeni nu are vreun motiv să fie bucuros acum, şanse la titlu vom vedea dacă mai sunt. Nu este uşor să remontezi diferenţa de puncte, dar noi vom lupta până la capăt. Păi nu i-am motivat azi, dar i-am motivat altădată? Gigi Becali mi-a zis la pauză de jocul echipei, care a fost unul modest".

"E greu fără spectatori, aveam nevoie de suportul lor, probabil azi, după ultimele rezultate, ar fi venit mulţi şi ar fi împins echipa de la spate", a mai spus Lăcătuş la conferinţa de presă de după meci.

×