x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lăcătuş şi-a înregistrat contractul la FRF şi poate sta pe bancă la meciul cu Rapid

Lăcătuş şi-a înregistrat contractul la FRF şi poate sta pe bancă la meciul cu Rapid

02 Noi 2010   •   00:00
Lăcătuş şi-a înregistrat contractul la FRF şi poate sta pe bancă la meciul cu Rapid
Sursa foto: /Intact Images

Directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a danunțat că tehnicianul Marius Lăcătuş şi-a înregistrat  în această dimineață contractul cu Steaua la federaţie şi astfel el va putea sta pe banca tehnică a "roş-albaştrilor" la partida cu Rapid.

"Azi a fost înregistrat contractul de antrenor al lui Marius Lăcătuş la Steaua. El va putea astfel să stea pe banca tehnică a Stelei la meciul cu Rapid. Tot azi au fost înregistrate şi contractele secunzilor Nagy şi Edy Iordănescu. Acum, din punctul de vedere al antrenorilor, Steaua este în regulă. Din punct de vedere al jocului şi al punctelor, Steaua nu este în regulă", a spus Mircea Rădulescu.

Marius Lăcătuş se află, de la sfârşitul lunii septembrie, la al treilea mandat de antrenor al echipei Steaua. El a avut avut termen o lună pentru a-şi înregistra contractul la FRF, actele fiind depuse marţi dimineaţă. Dacă nu ar fi fost înregistrat contractul tehnicianului, Marius Lăcătuş nu ar fi putut sta pe banca formaţiei sale la partida cu Rapid.

×
Subiecte în articol: liga 1