x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: CFR Cluj - FC Viitorul Constanța 1-2

Liga 1: CFR Cluj - FC Viitorul Constanța 1-2

19 Oct 2015   •   23:26
Liga 1: CFR Cluj - FC Viitorul Constanța 1-2

FC Viitorul Constanța a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1 (0-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Aurelian Chițu (56) și Romario Benzar (67), ultimul cu concursul portarului Mihai Mincă, au marcat golurile echipei antrenate de Gică Hagi, în timp ce pentru formația gazdă a înscris spaniolul Cristian Lopez (64).

În prima parte a meciului a avut loc o fază controversată, în care arbitrul Ovidiu Hațegan a dictat penalty pentru gazde (13), la un duel între Antonio Jakolis și Cristian Ganea, dar a revenit apoi, la semnalizarea asistentului Vladimir Urzică, și i-a arătat jucătorului croat cartonașul galben pentru simulare.

CFR a avut o ocazie bună de gol în prima repriză, prin Vitor Bruno (29), iar după pauză au ratat Leo Beleck (50), Davide Petrucci (60 — bară), Sergiu Negruț (64) și Adrian Păun (89). Și Viitorul a irosit ocazii de gol prin Adnan Aganovic (58) și Ioan Filip (80).

În tur scorul a fost egal, 2-2.

FC Viitorul a urcat pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Steaua.

CFR nu a mai câștigat de patru etape și a pierdut ultimele două jocuri, ambele disputate pe teren propriu.

FC Viitorul este la prima victorie în deplasare, după ce în precedentele trei partide jucate pe teren străin a luat un singur punct.

CFR 1907 Cluj — FC Viitorul Constanța 1-2 (0-0), Stadion "Dr. Constantin Rădulescu" — Cluj-Napoca
Au marcat: Cristian Lopez (64), respectiv Aurelian Chițu (56), Romario Benzar (67).
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Vladimir Urzică (Piatra Neamț); arbitru de rezervă: Florin Miron (București)
Observatori: Cristian Nica (Ploiești) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF  

×