x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: FC Viitorul - Concordia Chiajna 3-1

Liga 1: FC Viitorul - Concordia Chiajna 3-1

17 Aug 2015   •   23:35
Liga 1: FC Viitorul - Concordia Chiajna 3-1
Sursa foto: Razvan Pasarica/Intact Images

Echipa FC Viitorul Constanţa a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), formaţia Concordia Chiajna, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal, disputată luni.

Gazdele au deschis scorul în debutul meciului, în urma unui penalty transformat de Florin Tănase (min.5), după ce Nedelcu a fost faultat în careu de un fundaş al Concordiei.

Oaspeţii au rămas în 10 jucători începând din minutul 20, după eliminarea portughezului Bruno Madeira, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Elevii lui Gheorghe Hagi şi-au majorat avantajul în minutul 38, în urma unui şut de la aproximativ 25 de metri reuşit de Dragoş Nedelcu, care l-a păcălit pe portarul ilfovenilor, Matache.

Viitorul îşi putea majora avantajul în debutul reprizei secunde, însă Ianis Hagi nu a reuşit să-l învingă pe Matache la lovitura de la 11 m acordată de arbitru în urma henţ în careu comis de un jucător al Concordiei (min.49).

Chiar dacă a evoluat în inferioritate, Concordia Chiajna a reuşit să reducă în handicap prin Serediuc, care a şutat puternic în diagonală, din marginea careului de 6 m, trimiţând balonul în poarta gazdelor (min.74).

Gazdele au încheiat conturile în minutul 88, când Aurelian Chiţu a marcat al treilea gol pentru Viitorul, în urma unei acţiuni pe cont propriu în careul Concordiei.

Cu 3 victorii şi 4 remize înregistrate de la debutul sezonului, FC Viitorul a urcat pe locul al treilea în clasament, la egalitate de puncte (13) cu ocupanta locului secund, Dinamo Bucureşti, care are un golaveraj mai bun.

FC Viitorul Constanţa - Concordia Chiajna 3-1 (2-0), stadion "Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi" - Ovidiu
Au marcat: Florin Tănase (5 - penalty), Dragoş Nedelcu (38), Aurelian Chiţu (88), respectiv Tiberiu Serediuc (74)
Cartoaş roşu: Bruno Madeira (20)
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova) şi Gabriel Bârjac (Zalău); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica).
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA şi Marcel Vasile (Bucureşti) - LPF.  
Agerpres

×