x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. Pas gresit pentru ASA Tg. Mureş in cursa pe titlu

Liga 1. Pas gresit pentru ASA Tg. Mureş in cursa pe titlu

10 Mai 2015   •   21:14
Liga 1. Pas gresit pentru ASA Tg. Mureş in cursa pe titlu

Gaz Metan Mediaş a învins liderul ASA Tg. Mureş cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 31-a a Ligii I de fotbal.

Gaz Metan s-a impus la capătul unui meci foarte disputat prin golul marcat de Liviu Băjenaru (90), cu un şut de la 17 metri, după o pătrundere a brazilianului Vitinho.

ASA poate coborî de pe prima poziţie a clasamentului, dacă Steaua o va învinge pe Concordia Chiajna, în alt meci programat duminică seara.

ASA a avut ocazii uriaşe de gol în prima repriză, prin Hora, care a trimis pe lângă poartă în minutul 22, iar în minutul 30 a fost blocat de portarul Răzvan Pleşca. La faza din minutul 30, Ianis Zicu a trimis mingea în bară.

Medieşenii au pus capăt unei serii de 15 partide consecutive fără înfrângere (trei egaluri, 12 victorii) reuşite de ASA. Mureşenii nu mai pierduseră din 23 noiembrie (0-2 cu Petrolul).

Gaz Metan a ajuns la şase meciuri consecutive fără înfrângere (două victorii, patru egaluri). Medieşenii au reuşit prima victorie în retur în şapte meciuri acasă.

CS Gaz Metan Mediaş - ASA Tg. Mureş 1-0 (0-0), stadion "Gaz Metan" - Mediaş
A marcat: Liviu Băjenaru (90).

Sursa Agerpres

×