x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 2. Rapid a urcat pe primul loc al Seriei I, după victoria cu Dunărea Călărași

Liga 2. Rapid a urcat pe primul loc al Seriei I, după victoria cu Dunărea Călărași

04 Mar 2016   •   22:37
Liga 2. Rapid a urcat pe primul loc al Seriei I, după victoria cu Dunărea Călărași
Sursa foto: wikipedia.org

Echipa de fotbal Rapid Bucureşti a câştigat, vineri seară, cu scorul de 1-0 (0-0), partida de pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi, din cadrul etapei a 20-a, şi a urcat pe primul loc în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a.

Unicul gol al partidei a fost înscris de George Tudoran în minutul 66 în urma unei pase primite de la Patrick N'Koyi.

Formaţia Dunărea Călăraşi a evoluat din minutul 32 cu un om mai puţin pe teren după ce fundaşul central Bogdan Panait a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, pentru un fault în careu asupra lui N'Koyi. Penalty-ul acordat de arbitrul Iulian Dima a fost ratat un minut mai târziu de Iulian Popa, care a tras peste poartă.

Rapid a ratat un al doilea penalty tot în prima repriză, prin Mădălin Martin, mingea şutată de acesta fiind respinsă de portarul oaspeţilor, Cezar Lungu.

În urma victoriei, Rapid şi Dunărea au făcut rocadă de locuri în clasament, formaţia bucureşteană urcând pe prima poziţie, cu 42 de puncte, cu trei mai multe decât echipa din Călăraşi.

Tot vineri, în cadrul etapei a 20-a a Seriei I a Ligii a II-a, formaţia Farul Constanţa a învins cu scorul de 3-0 (2-0), pe teren propriu, pe Bucovina Pojorâta. Golurile echipei constănţene au fost înscrise de Pătulea (minutele 15 şi 32) şi V. Munteanu (67).

Sursa: Agerpres

×