x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Maftei, dorit la Steaua

Maftei, dorit la Steaua

19 Noi 2010   •   19:59
Maftei, dorit la Steaua
Sursa foto: /Intact Images

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit în această seară, la GSP TV, mai multe amănunte despre revenirea lui Mihai Stoica în Ghencea, cel mai important fiind că noul manager general vrea să-l transfere pe căpitanul Unirii Urziceni, Vasile Maftei.

"Am pus pe hârtie nişte socoteli. MM va câştiga bani dacă face performanţă. Aici ia mai puţini bani decât la Urziceni, dar va câştiga de 5 ori mai mult dacă va avea performanţe, adică să producă bani. Deci să intrăm în Liga Campionilor", a spus Becali.

"Alt antrenor la Steaua? Nu mai vorbiţi de alţi antrenori la Steaua acum, nu vine alt antrenor! Am pus condiţia să îşi angajeze pe cine vrea, dar să nu dea pe nimeni afară. Va angaja oameni in club, va mai aduce 2-3 jucători pe care îi vrea, dar nu va pleca nimeni din actualul staf", a mai declarat finanţatorul.

"MM îl vrea pe Maftei, vrea să se ţină de cuvănt faţă de jucător, dar să vedem dacă ne convine preţul şi apoi să vorbească el cu galeria, să vadă ce zic suporterii", a spus Becali la GSP TV.

×