x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Manea despre victoria cu Steaua: "Echipa mea a muncit foarte mult, ei nu au mişcat"

Manea despre victoria cu Steaua: "Echipa mea a muncit foarte mult, ei nu au mişcat"

01 Noi 2010   •   00:00
Manea despre victoria cu Steaua: "Echipa mea a muncit foarte mult, ei nu au mişcat"
Sursa foto: /Intact Images

Tehnicianul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat, duminică, după a doua victorie consecutivă după preluarea echipei, 1-0 cu Steaua, că jucătorii săi au arătat un devotament extraordinar şi au muncit foarte mult, în timp ce steliştii "nu prea au mişcat".

"Aveam nevoie de această victorie, chiar dacă jucam cu Steaua, o echipă cu pretenţii. Le mulţumesc băieţilor pentru cum au abordat jocul, au făcut un mare efort, au arătat o determinare extraordinară şi o dorinţă uriaşă de victorie. Îi felicit. Ne-am creat multe situaţii de gol şi i-am surprins cu jocul nostru. Fraţii Moraes sunt jucători de valoare. Junior a făcut injecţii ca să poată juca. Îl felicit pentru modul în care a tras de el. Dacă va continua să joace la fel, probabil îi va creşte şi preţul. Toată echipa a arătat un devotament extraordinar, a muncit foarte mult, iar Steaua nu prea a mişcat", a spus Manea.

Nicolae Manea consideră că Gloria Bistriţa trebuie să iasă din zona retrogradării, deoarece nu merită să se afle acolo. "Trebuie să ieşim din zona retrogradării, Gloria nu merită să fie acolo. Le-am spus jucătorilor înainte de meci că am mare încredere în ei şi sub nicio formă să nu le fie teamă de stelişti, pentru că i-am mai bătut şi altă dată. Nu cred că le pică bine steliştilor această înfrângere după ce le-am creat ceva probleme şi pentru ei urmează o partidă dificilă în Giuleşti. Nu cred că se aşteptau la o asemena replică", a menţionat Manea.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, de formaţia Gloria Bistriţa, scor 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a 13-a a Ligii I. Golul a fost marcat de J. Moraes, în minutul 6, dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Bonfim asupra lui Ciprian Petre.

×
Subiecte în articol: liga 1