x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Meci dramatic între FC Botoșani și Gloria Buzău, cu șase goluri și răsturnări de situație

Meci dramatic între FC Botoșani și Gloria Buzău, cu șase goluri și răsturnări de situație

de Redacția Jurnalul    |    20 Sep 2024   •   20:22
Meci dramatic între FC Botoșani și Gloria Buzău, cu șase goluri și răsturnări de situație
Sursa foto: FC Botoșani și Gloria Buzău rămân pe ultimele două locuri în clasament

FC Botoșani și Gloria Buzău au făcut un meci spectaculos în prima întâlnire din etapa a X-a a Superligii de fotbal. Partida care a avut șase goluri și răsturnări de situație s-a disputat vineri, la Botoșani.

FC Botoșani-Gloria Buzău s-a încheiat la egalitate, scor 3-3. Scorul a fost deschis de oaspeți, prin Constantin Budescu în minutul 40. Gazdele au egalat prin francezul Jaly Mouaddib în minutul 69 și au marcat din nou în minutul 74 prin Aldair. Portughezul a tras de la mijlocul terenului și l-a învins pe portarul advers.

Oaspeții nu au cedat și au egalat în minutul 80 prin autogolul fundașului Patricio Matricardi. Apoi, FC Botoșani a marcat din nou prin golul lui Hervin Ongenda din minutul 89, dar buzoienii au revenit și au egalat două minute mai târziu cu reușita lui Alexandru Isfan.

Rezultatul de egalitate nu ajută prea mult nicio echipă. În urma acestui rezultat, FC Botoșani și Gloria Buzău rămân pe ultimele două locuri în clasament, ambele având 7 puncte.

Partida a făcut parte din etapa a X-a a Superligii de fotbal. Tot vineri se va desfășura partida Oțelul Galați-Dinamo București. Cele două echipe se află pe podium, gălățenii pe locul 2 și bucureștenii pe 3.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FC Botoşani gloria buzau