x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mesaj de la Gigi către Meme şi Reghe: "Fiţi mai smeriţi, fiţi mai umili"

Mesaj de la Gigi către Meme şi Reghe: "Fiţi mai smeriţi, fiţi mai umili"

14 Oct 2013   •   19:42
Mesaj de la Gigi către Meme şi Reghe: "Fiţi mai smeriţi, fiţi mai umili"

Steaua a publicat pe site-ul oficial un mesaj al patronului Gigi Becali, aflat în închisoare, prin care acesta îi roagă pe managerul general Mihai Stoica şi pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf să fie "mai smeriţi şi mai umili", pentru binele echipei.

"George Becali a transmis că a fost afectat şi amărât de atacurile la care a fost supus, dar, cu toate acestea, a ales să răspundă cu înţelegere şi mesaje de pace la toate acuzaţiile care i s-au adus. De asemenea, acesta a transmis că, deşi nu-i poate obliga, îi roagă pe Mihai Stoica şi pe Laurenţiu Reghecampf să fie mai smeriţi şi mai umili, lăsând trufia şi mândria la o parte, pentru binele echipei şi pentru asigurarea condiţiilor optime obţinerii marilor performanţe", a precizat sursa citată.

Totodată, FC Steaua a prezentat un extras bancar, potrivit căruia în contul clubului se află sumele de 8.017.084 de euro şi 4.544.763 de lei.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir declara săptămâna trecută că Steaua nu mai are fonduri pentru a-şi desfăşura activitatea: "Am înţeles şi eu că nu mai au bani, aşa am citit în presă. Cică nu au plătit nici ratele la jucători, e treaba lor, nu a mea."

×
Subiecte în articol: gigi becali meme stoica reghecamppf