x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mihai Leu va reveni în competiţie cu ocazia Dementor Rally Show

Mihai Leu va reveni în competiţie cu ocazia Dementor Rally Show

de Mihai Morcovescu    |    27 Oct 2010   •   00:00
Mihai Leu va reveni în competiţie cu ocazia Dementor Rally Show
Sursa foto: /Jack Daniels Rally Team

După doi ani de pauză, Mihai Leu va urca din nou la volanul unei maşini de curse, urmând să ia startul în Dementor Rally Show, cursă care se va desfăşura în perioada 5-6 noiembrie, pe circuitul de rally-cross de la Sibiu.

Fostul campion mondial de box, in prezent managerul echipei Jack Daniel's Rally Team, va lupta pe circuitul de rally-cross de la Sibiu pentru titlul de "Campionul Campionilor" cu masina lui Gergo Szabo, campionul national al Romaniei pentru al doilea an consecutiv.

"De când sunt team managerul echipei Jack Daniel's Rally Team mi-a revenit dorinţa să fiu în maşina de raliuri. Din acest motiv, după o pauză de doi ani, mă voi urca în maşina lui Gergo Szabo pentru show-ul de la Sibiu. Sper ca spectatorii să fie în număr mare pentru că este un eveniment care merită să fie văzut. Am amintiri plăcute de la Sibiu unde am şi câştigat ediţia din 2001 a Raliului Sibiului. Sincer, de abia aştept să urc din nou la volanul unei maşini de curse", a declarat Mihai Leu.

După Gergo Szabo, Mihai Leu este cel de-al doilea campion care şi-a anunţat prezenţa la Dementor Rally Show. "Am amintiri plăcute de la Sibiu unde am şi câştigat ediţia din 2011 a Raliului Sibiului. De abia aştept să urc din nou la volanul unei maşini de competiţie", a declarat Leu, primul campion mondial la box profesionist din România, care în 2003 a devenit campion naţional de raliuri.

Dementor Rally Show, competiţie ajunsă la ediţia a şasea, se va desfăşura, anul acesta, în perioada 5-6 noiembrie, pe circuitul de rally-cross din Sibiu, acelaşi pe care se desfăşoară şi super speciala din Raliul Sibiului.

×