x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mihai Stoica: "Am nevoie de Steaua şi ea de mine!"

Mihai Stoica: "Am nevoie de Steaua şi ea de mine!"

22 Noi 2010   •   13:14
Mihai Stoica: "Am nevoie de Steaua şi ea de mine!"
Sursa foto: /Intact Images

În această după-amiază a avut loc conferinţa de presă în care Mihai Stoica a fost prezentat oficial în funcţia de manager general al Stelei.

"De regulă mă simt confortabil în faţa camerelor de luat vederi, dar acum mă simt mai emoţionat decât atunci când am venit prima oară, în 2002. Sunt fericit că voi avea ocazia să colaborez, şi cred că va fi o colaborare fără fisură, cu Helmuth, legenda Stelei, cu Marius Lăcătuş, care ar fi trebuit să fie aici, dar are antrenament, cu Vali Argăseală, cu care am lucrat cinci ani şi cu care chiar dacă am mai avut discuţii în contradictoriu, se mai întâmplă. M-am întors fără nici o reţinere", au fost primele cuvinte ale lui Stoica.

""Am mai avut oferte avantajoase financiar, dar am decis să mă întorc pentru că am nevoie de Steaua, dar şi Steaua, scuzaţi-mi lipsa de modestie, are puţină nevoie de mine. Astăzi am avut o discuţie cu stafful tehnic, cu Marius, cu băieţii, le-am spus că trebuie să facă nişte sacrificii în ultima perioadă, mai mult decât pânăp acum. Am venit ca să stau, nu să stau doar 5 ani", a mai spus noul manager al Stelei.

"Telefonul lui Gigi a venit după peciul cu Gaz Metan, sincer îl aşteptam, de data aceasta s-a discutat în alt registru decât acum o lună şi ceva. Ne-am făcut o promisiune să nu ne mai certăm. Când am cunoscut şi alţi patroni am văzut că cu Gigi se poate lucra mai uşor decât cu alţii"

"Fac un apel disperat către toţi suporterii adevăraţi, să vină şi să populeze la maxim stadionul la meciul cu CFR Cluj, să treacă peste tot ce a fost rău. Meciul ăsta e foarte important pentru titlu. Dacă nu vom câştiga, e posibil să schimbăm inclusiv strategia la echipă, dar asta nu presupune o schimbare a băncii tehnice"

"Ne batem cu vreo 6 echipe cu care ne batem pentru titlu, dar deocamdată e foarte important să ne recăpătăm echilibrul"

"Când am spus că Tănase nu merită banderola eram ziarist, acum am vorbit cu el şi i-am explicat parerea mea. Ce-i drept că am o afinitate pentru Tătăruşanu, care este un om admirabil. În vestiarul Stelei nu sunt probleme, băieţii sunt foarte cuminţi"

"De tiki-taka şi de Real puteţi să-l întrebaţi pe patron, el vă poate da detalii. Dar la ce s-a întâmplat în ultima etapă din campionatul spaniol mi-e frică dacă ajungem unde ne dorim şi dăm peste tiki-taka, să nu ne dea cu terenul în cap"

"Rapid e principala favorită la titlu, chiar dacă Oţelul şi Timişoara au luat un avans. Noi avem mai multe adversare, chiar şi pentru ocuparea unui loc din oprimele 5, ar fi deplasat să vorbim acum despre titlu"

×