x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Misimovici, despre venirea Regelui: "Momentul aducerii lui Hagi este perfect"

Misimovici, despre venirea Regelui: "Momentul aducerii lui Hagi este perfect"

22 Oct 2010   •   00:00
Misimovici, despre venirea Regelui: "Momentul aducerii lui Hagi este perfect"
Sursa foto: /Reuters

Mijlocaşul echipei Galatasaray, Zvjezdan Misimovici (foto, în alb), a declarat că momentul aducerii românului Gheorghe Hagi la conducerea tehnică este perfect, având în vedere că urmează derbiul cu Fenerbahce, duminică, informează fotospor.com.

"Momentul aducerii lui Hagi este perfect. Este un semn al victoriei cu Fenerbahce. Hagi este o marcă mondială. Sunt convins că voi înscrie un gol pentru soţia mea", a spus internaţionalul bosniac.

Potrivit cotidianului Milliyet, fostul coechipier al lui Hagi de la Galatasaray, Hakan Şukur, consideră că pentru român este un avantaj faptul că este familiarizat cu clubul din Istanbul. "Hagi este o persoană foarte iubită şi respectată de Galatasaray. Sper că va fi de folos venirea sa în actuala situaţie a echipei. Faptul că ştie bine clubul va fi cel mai mare avantaj al său", a afirmat Şukur.

Jucătorul echipei Antalyaspor, Necati Ateş, care a fost antrenat de Hagi la Galatasaray, l-a lăudat pe tehnicianul român, spunând că este sincer şi ambiţios. "Este foarte ambiţios. Faptul că Hagi a fost adus la Galatasaray într-o astfel de perioadă este o decizie bună. Este o persoană care poartă spiritual echipei Galatasaray. Le recucoaşte meritele jucătorilor care muncesc. Pe lângă faptul că este sincer şi cinstit, mai acordă şi o mare importanţă disciplinei", a explicat Necati Ateş.

Jurnalul Takvim prezintă un comentariu mai critic al unui alt fost coechipier al lui Hagi, Vedat Inceefe: "Hagi este cel mai bun fotbalist străin care a ajuns vreodată la Galatasaray. Însă dacă ne uităm la cariera sa de antrenor, vedem că nu a reuşit nimic. Este mai bun decât Rijkaard, dar este corect să încercăm ceva nou? De ce l-aţi adus pe Rijkaard şi de ce aţi renunţat la el? Personalitatea şi caracterul lui Hagi sunt incontestabile, dar în cariera de antrenor el a avut probleme".

×
Subiecte în articol: stiri