x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu şi Cârţu s-au certat în stradă la Craiova.

Mititelu şi Cârţu s-au certat în stradă la Craiova.

25 Mai 2011   •   15:00

Patronul Universitatii Craiova, Adian Mititelu, si antrenorul Sorin Cartu au avut, luni seara, o disputa verbala pe o strada in Craiova, la putin timp dupa ce tehnicianul participase la o emisiune televizata in care se discutase despre echipa olteana.

Dupa emisiunea TV, Cartu a plecat spre centrul orasul pentru a se intalni cu niste prieteni, printre care si fostul jucator al Universitatii, Rodion Camataru. In drumul sau, antrenorul a trecut prin fata biroului lui Mititelu, acesta l-a vazut, a iesit si a inceput sa-l injure si sa tipe la tehnician, reprosandu-i faptul ca isi permite sa vorbeasca despre Universitatea Craiova.

Sorin Cartu a confirmat incidentul, dar nu a dorit sa ofere prea multe detalii, avertizandu-l totusi pe Mititelu sa nu-l mai acosteze pe strada. "Astea sunt problemele mele, nu discut eu despre chestii din astea, le rezolvam ca barbatii. Dar sa nu mai faca greseala asta vreodata, sa ma acosteze pe mine pe strada, ca eu nu sunt unul din «yes men-ii» lui", a declarat Cartu.

×