x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mutu: "Nu am nici o scuză că m-am lăsat angrenat în mod prostesc în acest conflict"

Mutu: "Nu am nici o scuză că m-am lăsat angrenat în mod prostesc în acest conflict"

25 Oct 2010   •   00:00

Atacantul Adrian Mutu a făcut în această seară prima declarație oficială după incidentul petrecut sâmbătă dimineață la Florența, când a agresat un ospătar. Într-un comunicat remis agenției de presă ANSA, Mutu și-a cerut scuze conducerii, antrenorilor și coechipierilor de la Fiorentina.

"Vreau să îmi cer cele mai sincere scuze patronatului, clubului, stafului tehnic, colegilor și tuturor fanilor. Realizez că nu trebuia să fac ceea ce am făcut. Nu am nici o scuză că m-am lăsat angrenat în mod prostesc în acest conflict, pe care ar fi trebuit să-l evit, mai ales ținând cont de faptul că am petrecut seara cu prieteni care au venit special din România, deoarece a doua zi am fost naș la botezul fetiței lor, care a acut loc la o biserică ortodoxă din Florența", se arată în comunicat, informează firenzeviola.it.

"Era ultima mea seară în oraş înainte de revenirea după 10 luni de infern cât am stat pe margine. Regret enorm cele întâmplate. Din păcate, prin comportamentul meu nu i-am ajutat deloc pe colegii mei, care trec prin momente dificile în campionat. Prin această scrisoare, aş vrea să le mulţumesc pentru cele 3 puncte pe care le-au adus acasă din meciul cu Bari. Acum nu-mi rămâne nimic altceva de făcut decât să mă concentrez la ceea ce am de făcut pe teren. Suspendarea mea s-a terminat şi vreau să dau totul pentru aceste culori, pentru acest club, care mi-a oferit atâtea. Sper că voi fi înţeles şi iertat", şi-a încheiat Mutu scrisoare deschisă către club, fani şi presă.

Corvino confirmă: "Mutu va reintra cu Catania"

Directorul sportiv al grupării toscane, Pantaleo Corvino, a confirmat luni seară că Adrian Mutu nu va fi suspendat suplimentar de club şi va putea juca în meciul de  duminică din deplasarea cu Catania. "Pentru Fiorentina nu e un moment frumos. Am făcut multe greşeli în acest sezon, dar vom încerca să le reparăm. Mutu? Va reintra la Catania", a spus Corvino. Mutu a fost suspendat 9 luni după ce a fost depistat cu sibutramină la începutul anului, perioadă care va expira la 28 octombrie.

Avocatul chelnerului: "Mutu nu a fost provocat, a lovit premeditat"

Luca Spaziani, avocatul lui Berat Recaj, tânărul lovit de Mutu, a declarat pentru Rai Sport: "Am văzut un tânăr de 28 de ani, aflat sub stare de şoc după ce fost agresat în mod surprinzător, inexplicabil şi sălbatic. Nu a fost vorba despre nici o provocare, aşa cum s-a spus. Acesta este un băiat care munceşte în fiecare zi pentru a-şi câştiga existenţa. Îşi vedea de treaba lui când a fost atacat, a fost ceva premeditat şi nu provocat".

×
Subiecte în articol: stiri