x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern "Nu am venit să îl schimb nici pe Argăseală, nici pe Lăcătuş!"

"Nu am venit să îl schimb nici pe Argăseală, nici pe Lăcătuş!"

19 Noi 2010   •   20:14
"Nu am venit să îl schimb nici pe Argăseală, nici pe Lăcătuş!"
Sursa foto: /Intact Images

Noul manager general al Stelei, Mihai Stoica, a explicat în această seară, la Digi Sport, motivele care l-au făcut să se împace cu Gigi Becali şi să revină în Ghencea după o perioadă de trei ani şi jumătate.

"Îmi asum toate declaraţiile pe care le-am făcut, dar aşa cum Gigi mă provoca, ştiind că mă irită anumite declaraţii, asta făceam şi eu, mă răzbunam cum puteam. Dar asta este de domeniul trecutului, nu mă interesează decât să reuşim împreună, de la patron până la jucători. Aş minţi dacă aş spune că nu m-am gândit la Steaua şi când eram plecat. Era o situaţie greu de acceptat pentru mine ca echipa să obţină rezultate mai bune fără mine decât cu mine acolo. Ăsta este adevărul", a spus Stoica.

"Am aşteptat ca Gigi să mă sune, iar scandaluri nu vor mai fi. Nu am venit să îl schimb nici pe Vali Argăseală, nici pe Marius Lăcătuş, să fie clar! Eu am venit să ocup un post vacant după plecarea mea. Vreau să îmi pun experienţa mea de 19 ani în slujba echipei", a mai declarat Mihai Stoica la Fanatik Show, pe Digisport.

×