x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Oltchim, la a doua înfrângere în Ligă: 31-34 cu Larvik

Oltchim, la a doua înfrângere în Ligă: 31-34 cu Larvik

23 Oct 2010   •   00:00
Oltchim, la a doua înfrângere în Ligă: 31-34 cu Larvik
Sursa foto: /Intact Images

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de formaţia norvegiană Larvik HK, scor 34-31, în cel de-al treilea meci din grupa C a Ligii Campionilor. Vâlcencele au condus cu 18-17 la pauză, dar nu au mai marcat decât 4 goluri în prima jumătate a reprizei secunde, făcând ca scorul să arate 28-21 pentru gazde în minutul 44. Pe final, Oltchim a mai redus din diferenţă, dar nu a putut evita eşecul.

Marcatoarele echipei noastre au fost: Farcău 7, Stanca 6, Elisei-Ardean 4, Neagu 3, Fiera 3, Ozel 3, Geiger 2, Luca, Gatzel şi Puşcaşu.

Oltchim a bifat a doua înfrângere din trei jocuri în grupa C, evoluţiile sale fiind departe de cele din sezonul trecut, când a ajuns până în finala Ligii Campionilor. Înaintea meciului din Norvegia, preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, declara totuşi că antrenorul Kovacs Peter nu este ameninţat cu demiterea nici în cazul unei înfrângeri.

Tot sâmbătă, surpriza grupei C a venit din Danemarca, unde Randers HK a cedat în faţa lui Toulon, scor 25-29 (12-16). În grupa C, Larvik este lider, cu 6 puncte, urmată de Oltchim, Toulon Handball şi Randers HK, toate cu câte 2 puncte.

În actualul sezon al Ligii Campionilor, Oltchim mai înregistrase o înfrângere, 23-27 cu Randers HK, după care a învins Toulon Handball cu 28-19.

Programul campioanei României în grupa C este următorul: Toulon - Oltchim (7 noiembrie), Oltchim - Randers (14 noiembrie), Oltchim - Larvik (21 noiembrie).

×
Subiecte în articol: stiri