x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pădureanu: "Am început o anchetă internă după meciul cu CFR Cluj"

Pădureanu: "Am început o anchetă internă după meciul cu CFR Cluj"

17 Noi 2010   •   18:14
Pădureanu: "Am început o anchetă internă după meciul cu CFR Cluj"
Sursa foto: /Intact Images
138045-20101116152102017.jpg

La Bistriţa nu s-au stins încă ecourile după presupusul blat din partida cu CFR Cluj. Preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, a anunţat astăzi că în club s-a declanşat o anchetă internă pentru a verifica suspiciunile că unii dintre jucătorii săi nu şi-ar fi apărat corect şansele.

"Au fost nişte greşeli flagrante ale unor jucători, care m-au scandalizat, de aici a pornit furtuna. Dar probele contează, nu presupunerile. Greşelile unor jucători m-au pus pe gânduri. Avem timp să cercetăm. Din punctul de vedere al clubului, a început o anchetă. Nu pot intra însă cu bocancii, avem şi joc sâmbătă, l-am lăsat pe Nicolae Manea să studieze problema. O să încerc săptămâna viitoare să pătrund în mersul problemei", a spus Pădureanu la GSP TV.

"Eu singurul lucru pe care îl am e jocul slab al lui Szukala şi al altor jucători. Szukala e rămas în lot, va juca probabil şi la Craiova, suntem descoperiţi pe acel post, Frăsinescu e accidentat. Bag mâna în foc că va juca bine. Nu ne convine să avem astfel de situaţii. Justiţia nu se bagă pe presupuneri. Trădarea e un compromis şi nu o s-o accept niciodată. Dacă voi avea probe, ştiu ce am de făcut, mai mult decât să ajungem la DNA", a mai declarat şeful Bistriţei.

CFR Cluj a învins Gloria, luni seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, mai mulţi oameni de fotbal acuzându-i pe bistriţeni că nu şi-ar fi apărat corect şansele. Jean Pădureanu a afirmat că îi suspectează pe jucătorii străini din echipă, în special pe germanul Lukasz Szukala, care a comis un henţ în careu, că ar fi trucat meciul.

×