x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pădureanu: "Mă simt trădat de jucători, dar nu am probe"

Pădureanu: "Mă simt trădat de jucători, dar nu am probe"

16 Noi 2010   •   12:29
Pădureanu: "Mă simt trădat de jucători, dar nu am probe"
137798-20100507123049003.jpg

După ce mai mulţi oameni din fotbalul românesc au considerat suspectă victoria lui CFR Cluj la Bistriţa, preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, spune şi el că i s-a părut ciudată evoluîţa fundaşului Szukala.

"Am vrut să trag un semnal de alarmă în ceea ce-l priveşte pe Szukala. În condiţiile astea o să îmbătrînească pe tuşă, jocul lui a fost foarte slab. Nu am probe, nu pot să spun ceva. Una e să simţi, alta e să ai probe. Nu mă pot pronunţa deocamdată. Azi plec din Bistriţa, voi revedea jocul la TV cu Manea şi staff-ul său şi voi vedea apoi. Nu vreau să comentez ce spun alţii", spus Pădureanu în această dimineaţă, la Sport.ro.

"E prea devreme şi e prea mare supărarea să mă pronunţ acum dacă l-am putea ceda pe Szukala în iarnă sau în vară. Pe Albuţ nu-l pot pune sub semnul suspiciunii, până la momentul ăla a avut o comportare foarte bună. Eu nu am nimic cu CFR, nemulţumirea mea e vizavi de echipa Gloria, care a jucat aşa cum a jucat. Am avut element de comparaţie drept meciul cu Steaua. Mă simt trădat de jucători", a mai spus Pădureanu.

×