x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Paszkany îl confirmă pe Cârţu în postul de antrenor la CFR Cluj: "De la venirea lui jucăm fotbal!"

Paszkany îl confirmă pe Cârţu în postul de antrenor la CFR Cluj: "De la venirea lui jucăm fotbal!"

08 Noi 2010   •   00:00

Finanţatorul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat în această după-amiază că echipa pe care o patronează a început să joace fotbal din nou de la venirea antrenorului Sorin Cârţu şi că tehnicianul are postul asigurat cel puțin până sfârşitul actualului sezon.

"Cu siguranţă că mai rămâne, am spus şi ieri, am spus cred că de 10 ori, până cel puţin în iunie 2011. Cu Mandorlini a fost o chestie clară, câtă vreme vestiarul şi patronul au încredere în antrenor, antrenorul rămâne, eu am avut încredere în el, i-am dat şi acele două săptămâni înainte de meciul cu Rapid, să schimbe ceva în bine în jocul echipei, aţi văzut ce s-a întâmplat şi în acele două săptămâni, schimbarea era normală. De la venirea lui Cârţu, calitatea jocului s-a schimbat mai mult decât vizibil, am început să jucăm fotbal, avem ocazii meci de meci şi au început să vină şi rezultatele, ca atare schimbarea lui Cârţu este absolut nefondată", a adăugat Paszkany.

Tehnicianul Sorin Cârţu l-a înlocuit, în data de 13 septembrie, pe antrenorul italian Andrea Mandorlini la conducerea campioanei României, CFR Cluj.

×
Subiecte în articol: liga 1