x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă are clauză de reziliere de 5 milioane de euro la Craiova

Piţurcă are clauză de reziliere de 5 milioane de euro la Craiova

16 Noi 2010   •   16:22
Piţurcă are clauză de reziliere de 5 milioane de euro la Craiova
137858-20101111135951015.jpg

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a dezvăluit în această după-amiază, în cadrul unei conferinţe de presă, un amănunt interesant din contractul său: o clauză de reziliere uriaşă, de 5 milioane de euro, pe care tehnicianul ar trebui să o plătească dacă vrea să plece de la gruparea olteană.

"Eu am un contract foarte ferm, nu pot părăsi Craiova pentru că trebuie să plătesc 5 milioane de euro! Dacă o echipă mă vrea, la fel, trebuie să plătească banii ăştia", a spus Piţurcă.

Tehnicianul rămâne cu regretul că nu a reuşit nici o victorie în cele două meciuri cu Dinamo. "Am avut şedinţă cu băieţii de dimineaţă, am făcut o analiză sumară, am concluzionat că rămânem cu jocul bun după aceste două meciuri. Am avut momente foarte bune de joc, dar am avut şi minusuri. Jocul nostru a fost unul bun, de calitate, contează foarte mult. Am încredere, sper să jucăm şi mai bine dacă se poate, să câştigăm cât mai multe puncte", a declarat Piţurcă.

Fostul selecţioner a vorbit şi despre următorul meci din campionat al echipei sale: "Ne gândim la meciul cu Gloria Bistriţa, ei sunt calificaţi în Cupă. Au pierdut aseară de o manieră categorică. Ei, fiind la retrogradare, trebuie să-şi joace şansele, iar noi, la Craiova, am controlat mereu jocul în ultimele două etape".

×