x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă nu a fost lăsat să intre în cantonamentul Craiovei

Piţurcă nu a fost lăsat să intre în cantonamentul Craiovei

12 Ian 2011   •   12:18
Piţurcă nu a fost lăsat să intre în cantonamentul Craiovei
Sursa foto: /gsp.ro
146169-thumb-422-x-244-1401-325149-poza.jpg

Venit în această dimineaţă la reunirea lotului, programată la ora 12:00, antrenorul Victor Piţurcă nu a fost lăsat de oamenii de la pază să intre în baza de pregătire.

După ce a coborât din maşină, Piţurcă a avut un scurt dialog cu presa, pe tema suspendării din funcţie anunţate de patronul Adrian Mititelu. "Am venit, normal. Dacă sunt interzis? De către cine? Hai să fim serioşi!", s-a adresat Piţurcă jurnaliştilor, după care a dat să intre în baza de pregătire.

Porţile au rămas însă închise. "Am primit ordin, facem ceea ce ni s-a spus", a sunat, prin gard, motivaţia oamenilor de ordine către fostul selecţioner. "Voi sunteţi într-o ipostază proastă, nu e vina voastră. Dacă vrem noi să intrăm, intrăm, nu ne opriţi", a mai spus Piţurcă înainte de a se întoarce din drum.

Înainte de a pleca, a mai vorbit o data că presa: "Am înţeles că vom fi suspendaţi, dar oficial nu am primit vestea. Cred că este o premieră ca un antrenor sau un manager, cum sunt eu, să fie suspendat. Dar vom vedea. Am înţeles că se face o anchetă. Să fiu suspendat la mine acasă? Ni se îngrădeşte dreptul la muncă. Acum mergem la club, vrem ceva oficial!".

La ora 18:00, Victor Piţurcă va susţine o conferinţă de presă în care îşi va preciza punctul de vedere. Până atunci, se pare că fostul selecţioner va purta o discuţie şi cu liderii galeriei Universităţii Craiova.

Deşi conducerea clubului a anunţat că reunirea lotului se amână pentru vineri, până la ora 12:00, la cantonamentul de la Lunca Jiului se prezentaseră nouă jucători: Ovidiu Stoianof, Răzvan Stanca, Ştefan Crăciun, Alexandru Piţurcă, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Dănănae, Dorel Stoica, Valerică Găman şi Spase Dilevski.

De asemenea, la cantonamentul Universităţii Craiova au fost prezenţi în această dimineaţă aproximativ 150 de suporteri.

×