x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă: "Nu mă interesează Moraes, e prea scump!"

Piţurcă: "Nu mă interesează Moraes, e prea scump!"

23 Noi 2010   •   14:02
Piţurcă: "Nu mă interesează Moraes, e prea scump!"
Sursa foto: /Intact Images
138919-20101111140002096.jpg

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat în această după-amiază că nu este interesat de un transfer al atacantului Ribeiro Moraes, considerând că preţul cerut de Gloria Bistriţa este prea mare.

"Când am fost la Steaua nu m-a interesat Moraes, deşi am văzut că au apărut diverse chestii. Când am venit la Craiova, l-am întrebat pe Pădureanu de Moraes, dar doar informativ. Reţeta financiară a Bistriţei chiar nu ne interesează. Până la urmă, Moraes joacă la Bistriţa, nu la Steaua, nu la Dinamo. Craiova nu se apără, nu joacă pe contraatac, atacă tot timpul. Nu pot spune că nu e un jucător interesant, dar nu coincide cu interesele noastre. Cu 300.000 sau 500.000 de mii de euro putem aduce jucători valoroşi din alte campionate", a spus Piţurcă la GSP TV.

Piţurcă a vorbit şi despre înfrângerea din etapa trecută, chiar cu Gloria Bistriţa: "Fotbalul e făcut şi din greşelile adversarului, te pedepseşte când greşeşti. Probabil că a contat şi suspendarea mea. Dacă s-ar fi autosesizat Comisia înainte, eu n-aş mai fi reacţionat. Persoana care provoacă ar trebui să fie sancţionată, nu cea care răspunde. Nimănui nu îi place să fie jignit. Nu e normal să fiu suspendat, să mi se ia dreptul la muncă. Decizia trebuie să fie financiară, dar nu să mi se ia dreptul de a munci".

”Nu văd oportună jucarea a două etape din retur în acest an. La noi deja e lapoviţă. Poate dacă se califica echipa de tineret, dar aşa nu văd de ce apelăm la acest lucru. Prima etapă din 2011 e şi ea programată la mijlocul lui februarie şi nu ştiu dacă se va putea juca atunci”, a mai declarat Piţurcă la GSP TV.

×