x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Porumboiu, atac la şeful CCA: "Avram e cel mai mare compromis din istoria arbitrajului"

Porumboiu, atac la şeful CCA: "Avram e cel mai mare compromis din istoria arbitrajului"

13 Noi 2010   •   12:24
Porumboiu, atac la şeful CCA: "Avram e cel mai mare compromis din istoria arbitrajului"
137030-thumb-446-x-0-0-137027-20100823122126077.jpg
Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a criticat vehement arbitrajul de la meciul cu Astra Ploieşti, scor 0-0, şi pe preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, despre care a spus că "este cel mai mare compromis din istoria arbitrajului românesc".

"M-a deranjat mult arbitrajul, m-a scos din sărite. Nu am mai vorbit de mult de arbitraj, însă în această seară nu pot să mă mai abţin. Ceea ce este la Bucureşti nu se cheamă CCA şi cu siguranţă iar o să-i cheme la DNA. A fost un arbitraj teleghidat. Arbitrii au avut comenzi clare în această seară. Anul acesta va ajunge titlul unde trebuie. Suntem cobaii lui Avram", a spus Porumboiu.

"Nu eram deranjat dacă Avram nu suna pe al patrulea arbitru să-i comunice că banca Vasluiului este agresivă. Avram este cel mai mare compromis din istoria arbitrajului românesc, o să dea comenzi în continuare, iar noi nu o să mai câştigăm nici un meci. La unii o să fie stop, iar alţii o să aibă undă verde. La arbitri le mai trebuiau cagule. Ziua de vineri au rezolvat-o cu Vasluiul şi cu Oţelul, o să vedeţi peste 7-8 etape. Şi există înregistrări în care o să se dovedească că ceea ce am spus este adevărat. Este cea mai mare măgărie, iar dacă Avram are demnitate, mâine ar trebui să plece din fruntea CCA", a mai declarat fostul arbitru.

×