x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Presa de la Istanbul: "Fanii Galatei îl adoră pe Hagi"

Presa de la Istanbul: "Fanii Galatei îl adoră pe Hagi"

22 Oct 2010   •   00:00
Presa de la Istanbul: "Fanii Galatei îl adoră pe Hagi"
Sursa foto: /Intact Images

Cotidianul sportiv turc Fanatik notează, vineri, că suporterii echipei Galatasaray îl adoră pe tehnicianul Gheorghe Hagi şi sunt încântaţi de revenirea sa la gruparea din Istanbul.

"Faptul că Hagi a redevenit «leu» i-a încântat pe suporteri. Hagi va avea parte de o manifestare foarte mare de simpatie din partea iubitorilor echipei Galatasaray, care nu au renunţat nicio clipă la român şi îl consideră o legendă. Respectul faţă de tehnicianul român a crescut mai mult mai ales pentru că a venit înainte de un meci important, cu Fenerbahce. Acum toţi fanii care în trecut au scandat «Í love you Hagi» aşteaptă ca zilele urâte să rămână o amintire şi să trăiască noi victorii", menţionează Fanatik.

Ziarul Milliyet scrie că Gheorghe Hagi a fost acceptat în unanimitate de conducerea clubului Galatasaray din şase motive: pentru că nu s-a tocmit, pentru că este o marcă, are o mare dorinţă de a obţine succese, se înţelege bine cu jucătorii-vedetă, dă importantţă disciplinei şi le oferă şanse fotbaliştilor tineri. "Marele dezavantaj ar fi că Hagi va trebui să îşi revitalizeze cariera de antrenor. Iar Hagi nu lucrează de trei ani ca antrenor", adaugă Milliyet.

"La Galatasaray a trecut la cârmă Hagi", a titrat cotidianul Yeni şafak, în timp ce Fotomac notează că predecesorul românului la Galatasaray, Frank Rijkaard, cere conducerii clubului 4 milioane de euro pentru el şi 2 milioane de euro pentru secunzii săi, înainte de a pleca.

Gheorghe Hagi va semna, la ora 15:30, un contract cu gruparea Galatasaray, la care se află la al doilea mandat de antrenor. Tehnicianul român a sosit la Istanbul, la ora 10:00. Pe aeroportul din Istanbul el s-a limitat să le spună jurnaliştilor că i-a fost dor de Turcia şi că este bine.

×
Subiecte în articol: stiri