x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Presa de la Istanbul: "Inimă neînfricată Hagi", "Bagheta magică a lui Hagi"

Presa de la Istanbul: "Inimă neînfricată Hagi", "Bagheta magică a lui Hagi"

25 Oct 2010   •   00:00
Presa de la Istanbul: "Inimă neînfricată Hagi", "Bagheta magică a lui Hagi"
Sursa foto: /Reuters

Presa turcă a scris după remiza obţinută de Galatasaray, scor 0-0, în meciul cu Fenerbahce, primul de la revenirea lui Gheorghe Hagi pe banca tehnică, că românul a venit "cu noroc" şi a avut o "baghetă magică".

"Hagi a venit cu noroc", a titrat Fotomac. "La Galatasaray, unde a fost un haos după renunţarea la Frank Rijkaard, s-a simţit imediat factorul Hagi. Hagi, care a antrenat echipa galben-roşie şi în urmă cu cinci ani, înregistrase în acea perioadă două victorii şi o înfrângere în confruntările cu Fenerbahce. El a trăit şi victoria istorică, scor 5-1, din finala Cupei Turciei. În meciul din această seară, prin punctul obţinut Hagi a depăşit fără pierderi un moment critic şi a fost prinicpalul autor al punctului obţinut de Galatasaray în deplasare la Fenerbahce după exact 11 ani", menţionează sursa citată.

"Show Hagi în Kadikoy" este titlul unui articol apărut pe site-ul www.haberciniz.com. "Galatasaray a reuşit să obţină un punct în Kadikoy după 11 ani. Galatasaray, care a arătat bine la primul meci sub conducerea tehnică a lui Gheorghe Hagi, dă speranţe de viitor. La finalul meciului, suporterii galben-roşii l-au chemat pe Hagi la tribună să îi salute. Hagi, care s-a dus către fani împreună cu jucătorii, a făcut spectacol. Antrenorul român, căruia i se citea fericirea în ochi, a împărtăşit cu suporterii bucuria punctului obţinut", adaugă site-ul citat.

"Inimă neînfricată Hagi", a titrat Fotospor. "A venit la echipă acum două zile, a condus două antrenamente şi a scos un «11» la derbi încât i-a făcut pe toţi să spună: «Iată, ăsta este Hagi». Cimbom, care în ultimele două săptămâni se transformase în pisică, a revenit la forma de leu. Aţi mai văzut un antrenor care să fie venit de două zile şi să însufleţească o echipă care era la pământ? Acesta este Hagi. A alergat la datorie într-o perioadă atât de grea şi chiar înainte de derbiul cu Fenerbahce. A scos un «11» perfect din jucătorii pe care îi cunoştea de două zile", arată Fotospor.

"Bagheta magică a lui Hagi", a notat cotidianul Posta, care menţionează că echipa Galatasaray a dominat rivala Fenerbahce timp de 45 de minute şi ar fi putut învinge: "Trebuie să ne întrebăm. Oare pe Servet Cetin şi Hakan Balta, care în urmă cu o săptămână primeau patru goluri de la Ankaragucu şi jucau de mai multe săptămâni foarte prost, i-a atins bagheta magică a lui Hagi?"

"Câştigătorul este Hagi", notează sonsayfa.com. "Hagi, care a studiat foarte bine echipa Fenerbahce, nu i-a permis acestei formaţii să facă niciun pas pe teren. După cele 93 de minute de joc, nu fotbalul ci tactica lui Hagi din teren i-a adus un punct", menţionează sursa citată.

Gheorghe Hagi a redebutat cu o remiză în al doilea său mandat la Galatasaray, scor 0-0, duminică, în derbiul din deplasare cu Fenerbahce, din etapa a IX-a a campionatului Turciei.

×
Subiecte în articol: stiri