x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Presa italiană îl laudă pe Radu Ştefan: "Este un bastion al defensivei lui Lazio"

Presa italiană îl laudă pe Radu Ştefan: "Este un bastion al defensivei lui Lazio"

08 Noi 2010   •   00:00
Presa italiană îl laudă pe Radu Ştefan: "Este un bastion al defensivei lui Lazio"
Sursa foto: /Reuters

Fundașul Radu Ștefan a fost printre puținii jucători ai liderului campionatului italian, Lazio, care au fost lăudați după meciul pierdut cu rivala AS Roma, scor 0-2. "Unul dintre cei mai buni de la Lazio. A încercat cel puţin să-l oprească pe Vucinici. A dat totul în teren, este un bastion al apărării laziale", a scris cotidianul Il Tempo, care l-a notat pe român cu 6.

Site-ul eurosport.it i-a acordat românului nota 5,5: "Pe partea sa, Roma nu prea a trecut, motiv pentru care ar fi trebuit să-şi ajute mai mult coechipierii în atac".

Agenţia Calciomercato consideră că Radu, care a primit nota 5, a "a suferit la fel ca toţi coechipierii săi". Pentru Newnotizie, care i-a acordat nota 6, Ştefan Radu a încercat să ajute şi atacul, deşi "nu a avut mereu rezultate demne de notat".

AS Roma, adversara lui CFR Cluj în grupa E a Ligii Campionilor, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), pe Lazio Roma, într-un meci din etapa a 10-a a campionatului italian. Portarul Bogdan Lobonţ a fost rezervă la Roma, iar fundaşul Ştefan Radu a jucat tot meciul pentru Lazio. Golurile învingătorilor au fost marcate de Borriello 52 şi Vucinici 87, ambele din penalty.

×