x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Preşedintele fan-club Galatasaray România: "Nici Mourinho nu ar face minuni, trebuie răbdare cu Hagi"

Preşedintele fan-club Galatasaray România: "Nici Mourinho nu ar face minuni, trebuie răbdare cu Hagi"

22 Oct 2010   •   00:00
Preşedintele fan-club Galatasaray România: "Nici Mourinho nu ar face minuni, trebuie răbdare cu Hagi"

Reprezentantul Asociaţiei fanilor echipei Galatasaray în România, Aykut Akbulut, a declarat, vineri, pentru agenţia Mediafax, că suporterii turci trebuie să aibă răbdare privind rezultate în noul mandat al tehnicianului Gheorghe Hagi la formaţia din Istanbul.

"Suntem foarte mulţumiţi de numirea lui Hagi. El a jucat la Galatasay şi acum are din nou şansa să o antreneze. Cred că se va descurca. Noi sperăm cu Hagi să meargă bine, după ce situaţia nu a fost aşa bună cu Rijkaard. Nu ne putem aştepta la schimbări mari, doar ce semnează azi contractul şi duminică e meciul. Nici Mourinho dacă vine mâine dimineaţă nu ar schimba totul. Trebuie răbdare", a spus Akbulut.

"Hagi are experienţa necesară să reuşească, dar nu depinde doar de el ca echipa să meargă. Trebuie să aibă susţinerea suporterilor, a conducerii lui Galatasaray. Unul singur nu poate să facă. Şi Fatih Terim, când a venit la Galatasaray în 96, primele 15 meciuri au fost catastrofele. Şi-a dat şi demisia, dar nu a acceptat conducerea. Pe urmă a câştigat patru campionate şi Cupa UEFA. Hagi trebuie sprijinit, să i se acorde o perioadă de răbdare", a mai spus el.

Reprezentatul fanilor speră ca Gheorghe Hagi să primească fonduri din partea conducerii pentru a efectua transferuri de jucători în iarnă. "Echipa de acum, de la Galatasaray, nu este a lui Hagi. El nu a adus nici un jucător, deşi sunt buni ei. Trebuie să facă şi Hagi nişte transferuri în ianuarie. Rijkaard avea o gândire, Hagi trebuie să facă şi el o pregătire. Ar putea veni şi jucători români. La Galata, jucătorii români mereu au avut succes. Dar e greu să vină vreun jucător român în iarnă. Acum, ei au contracte, să transferi un jucător din România costă foarte mult, poate la vară", a explicat Akbulut.

×
Subiecte în articol: stiri