x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Probleme în Liga 2: Șapte fotbaliști de la Pandurii Târgu Jiu au fost depistați pozitiv cu Covid-19

Probleme în Liga 2: Șapte fotbaliști de la Pandurii Târgu Jiu au fost depistați pozitiv cu Covid-19

29 Aug 2020   •   23:19
Probleme în Liga 2: Șapte fotbaliști de la Pandurii Târgu Jiu au fost depistați pozitiv cu Covid-19

Șapte jucători de la Pandurii Târgu-Jiu, echipă care evoluează în Liga secundă, au fost depistați cu Covid-19, iar două dintre testele efectuate sunt neconcludente, au transmis oficialii clubului.

Testarea a avut loc cu o înaintea plecării la meciul oficial din prima etapă a Ligii a doua, cu Metaloglobus. „Rezultatele testelor au fost primite vineri, când lotul convocat pentru acest meci se afla în autocar pentru deplasarea la Bucureşti, atunci luându-se decizia revenirii în cantonamentul echipei a întregului lot, după ce a fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică Gorj”, au anunțat reprezentanții clubului.

 

Clubul a hotărât efectuarea unei noi testări sâmbătă dimineaţă, iar între timp jucătorii pozitivi au fost izolaţi de restul lotului.

Reprezentanții clubului susțin că au respectat toate normele impuse privind pandemia de COVID-19, respectiv norme de igienă în spaţiile de cantonament, trasee bine definite pentru jucători şi personal, calendar de testare a jucătorilor precum şi dezinfectarea periodică a spaţiilor, încă de la începutul pregătirii, toţi jucătorii având teste COVID-19 efectuate, inclusiv cei care s-au aflat în probe.

 

×
Subiecte în articol: pandurii fotbaliști Covid-19