x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua face ONG pentru promovare

Steaua face ONG pentru promovare

de Adi Munteanu    |    07 Sep 2023   •   08:20
Steaua face ONG pentru promovare

După o lungă tăcere, care a iritat la maximum suporterii Peluzei Sud, CSA Steaua a făcut public un program de dezvoltare a clubului. Sunt cuprinse în acest proiect toate secțiile sportive ale clubului pentru perioada 2023-2026.

Echipa de fotbal va fi „prioritatea numărul 1” și se aprobă „o strategie de asociere cu un privat pentru obținerea dreptului de promovare în prima ligă”, se scrie în program. Hiba este că se dorește înființarea unei asociații fără scop patrimonial, iar acest fapt nu va face să se „îngrămădească” mulți dornici să devină asociați. 

În ceea ce privește stadionul, numit în proiect „Cazarma 3618”, se dorește ca acesta „să fie generator de venituri, nu doar de cheltuieli”. Cum întreținerea arenei costă între 700 și 800 de mii de euro anual, e nevoie ca stadionul să fie închiriat și altor echipe, iar cea mai dornică este FCSB. De altfel, doar din cele trei meciuri ale FCSB jucate pe Ghencea s-au produs peste 130.000 de euro în vistieria clubului Steaua și, pentru acoperirea cheltuielilor, este posibil ca CSA să mai închirieze stadionul echipei lui Gigi Becali. Situația aceasta este însă inacceptabilă pentru suporterii Peluzei Sud care nu vor să audă ca FCSB să mai calce iarba de pe Steaua.

×
Subiecte în articol: proiect CSA Steaua