x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid, performanţă pe credit

Rapid, performanţă pe credit

de Dragos Stoica    |    15 Noi 2011   •   21:00
Rapid, performanţă pe credit

In pericol sa piarda majoritatea jucatorilor din cauza intarzierii sala­riilor cu mai mult de doua luni, George Copos a recurs la artificiul sau prefe­rat. Un nou credit facut la o banca bucuresteana a echilibrat pentru moment bugetul clubului giu­lestean, urmand ca acesta sa fie rambursat in primavara, cand vor fi platite drepturile de televizare.

"Am fost la banca si am facut un nou credit pentru Rapid ca sa trecem cu bine de iarna. Trebuie sa avem bani de salarii. Intram in iarna si trebuie sa stam linistiti din punctul asta de vedere. Banii ne vor ajunge pentru plata salariilor si a celorlalte cheltuieli pana la sfarsitul lunii februa­rie", a spus ieri Copos.

Dincolo de stresul cauzat de salariile fotbalistilor, conducerea Rapidului trebuie sa gaseasca urgent solutii pentru a le prelungi contractele lui Ovidiu Herea, Marcos Antonio, Rui Duarte si Ezequias Tavares, pe care i-ar putea pierde gratis la finele actualei editii de campionat. In aceeasi situatie se regasesc Daniel Pancu si Stefan Gri­gorie, cu mentiunea ca "veteranul" ferovia­rilor a anuntat ca si-ar dori sa ramana in Giulesti, in timp ce mijlocasul nu reprezinta neaparat o prioritate, mai ales ca evolutiile sale sunt deocamdata neconcludente.

In ceea ce-l priveste pe Herea, acesta este dorit de PAOK, unde, potrivit Gazetei Sporturilor, jucatorul i-a fost propus lui La­dislau Bölöni de Costin Lazar. In prezent, Herea, in varsta de 26 de ani, are un salariu stagional de 160.000 de euro, conducerea Rapidului intentionand sa-i pro­puna o noua intelegere, cu un venit anual de 200.000 de euro.

Zotta, tot mai aproape de Rapid
Dupa ce a parasit in urma cu trei zile conducerea celor de la FC Vaslui, Constantin Zotta este foarte aproa­pe de o revenire langa Podul Grant, unde ar urma sa-l inlocuiasca pe Di­nu Gheorghe. George Copos a con­firmat ieri interesul pentru fostul arbitru, precizand insa ca n-a negociat nimic cu Zotta. "Constantin Zo­tta este o solutie buna pentru Rapid. In primul rand cunoaste foar­te bine Rapidul, iar apoi experienta de la Vaslui cu siguranta i-a prins foarte bine. La fel as spune chiar si despre experienta din pe­ri­oa­da domnului Taher, care a fost una dificila", a spus Copos. Daca Zo­tta se va intoarce in Giulesti, aceas­ta va fi cea de-a doua experienta a sa la Rapid, dupa ce in pe­rioada 2001-2008 a ocupat diferite functii in cadrul conducerii executive.

×
Subiecte în articol: rapid george copos