x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răsturnare de situație la Dinamo București. Pablo Cortacero: Se pregătește majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro.

Răsturnare de situație la Dinamo București. Pablo Cortacero: Se pregătește majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro.

13 Noi 2020   •   18:50
Răsturnare de situație la Dinamo București. Pablo Cortacero: Se pregătește majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro.
Sursa foto: fcdinamo.ro

Acționar majoritar al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero, a transmis vineri după-amiază, din Spania, un mesaj către toți suporterii echipei din Ștefan cel Mare, publicat pe site-ul oficial.

"Vreau să transmit mai întâi scuze sincere pentru situația în care se află Dinamo în acest moment. Întârzierea plăților și gestionarea deficitară a acestei societăți au făcut ca incertitudinea să se instaleze în rândul suporterilor și în cadrul clubului. Prin acest comunicat, vreau să transmit liniște și să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii și furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare.

Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administrație pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro. Sunt conștient de dificultățile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament față de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut și nu am intenția de a-l abandona!", spune Pablo Cortacero pentru www.fcdinamo.ro.

×
Subiecte în articol: Pablo Cortacero dinamo bucureşti