x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "Am obţinut mai puţin decât am meritat"

Răzvan Lucescu: "Am obţinut mai puţin decât am meritat"

18 Noi 2010   •   08:51
Răzvan Lucescu: "Am obţinut mai puţin decât am meritat"
Sursa foto: /Reuters

138110-2010-11-17t201839z-1673036305-gm1e6bi0byo01-rtrmadp-3-soccer-friendly.jpgSelecţionerul Răzvan Lucescu a catalogat drept frustrant rezultatul din meciul amical cu Italia, precizând că echipa noastră a fost la câteva minute de o mare victorie.

"A fost un meci bun, înainte de meci le-am spus băieţilor că un rezultat pozitiv ar putea schimba toată conjunctura din jurul naţionalei într-una pozitivă. Sunt rezultate de care te poţi agăţa, prin care capeţi putere, prin care arăţi jucătorilor că te poţi bate cu oricine. Pur şi simplu am obţinut mai puţin decât am meritat. Meritam să câştigăm, măcar prin ocaziile avute pe contraatac", a spus Răzvan Lucescu pentru Pro TV.

"Aşa cum sunt şi băieţii, trăim sentimente ciudate. Pe de-o parte pentru rezultatul obţinut, pentru jocul prestat, dar pe de altă parte suntem frustraţi că mai erau 5-6 minute până la o victorie mare. A fost un an ghinionist, la cea mai mică greşeală am luat gol. Sper ca totul să se schimbe şi la anul să fie totul în favoarea noastră", a mai declarat selecţionerul.


×