x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf, demis de Mititelu la nici o lună de la numire

Reghecampf, demis de Mititelu la nici o lună de la numire

01 Mai 2011   •   13:14
Reghecampf, demis de Mititelu la nici o lună de la numire
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a decis să-l suspende din funcţie pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf până la finalul campionatului cu doar câteva ore înaintea meciului cu Unirea Urziceni, decisiv în încercarea de rămânere în prima divizie.

Motivul  renunţării la Reghecampf a fost un conflict pe care tehnicianul l-a avut ieri cu fraţii Costea, iar la partida cu fosta campioană, echipa va fi condusă de directorul tehnic, Aurel Ţicleanu.

"Am fost suspendat 21 de zile pentru că mi-am permis să iau măsuri disciplinare împotriva celor trei jucători reveniţi la echipă. Ieri am fost la club de biliard cu toată echipa, iar Mihai şi Florin Costea şi-au comandat papanaşi şi pizza. Am considerat că nu are rost să îi reţin în lot dacă asta mănâncă ei înainte de meci", a explicat fostul antrenor al Craiovei.

Laurenţiu Reghecampf a fost numit în funcţia de antrenor al Craiovei la 4 aprilie, înlocuindu-l pe italianul Nicolo Napoli. În această perioadă, Universitatea a jucat şase meciuri, înregistrând o victorie, o remiză şi patru înfrângeri.

×