x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Remiză albă, cu suporteri nemulțumiți, în amicalul dintre România și Bulgaria

Remiză albă, cu suporteri nemulțumiți, în amicalul dintre România și Bulgaria

de Redacția Jurnalul    |    05 Iun 2024   •   00:04
Remiză albă, cu suporteri nemulțumiți, în amicalul dintre România și Bulgaria
Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României

Echipa națională de fotbal masculin a României a remizat marți cu Bulgaria, într-un meci amical de pregătire pentru EURO 2024. Remiza albă, 0-0, a nemulțumit la final o parte a celor peste 19.000 de suporteri care au asistat la meci pe Stadionul Steaua. Vineri, tricolorii întâlnesc Liechtenstein.

România a început ofensiv și a ratat o primă ocazie, când Dennis Man l-a servit în careu pe Răzvan Marin. Execuția acestuia din minutul 3 a fost trimisă în corner de portarul Dyulgerov.

Același Răzvan Marin i-a pasat lui Drăguș, în minutul 19, dar acesta nu a nimerit cadrul porții, după ce a driblat portarul.

Același Drăguș a ratat cea mai importantă ocazie a primei reprize, nereușind să-l învingă pe portarul bulgar din situație unu la unu, în minutul 43.

Repriza a doua a debutat cu un penalty acordat României, în minutul 50, după un fault asupra lui Stanciu. Man a executat fără putere și plasat slab, dând șansa lui Dyulgerov să respingă, după ce a ghicit direcția mingii.

Peste doar două minute, bulgarii l-au pus prima dată la încercare pe Niță, aflat la post la un șut din 10 metri, printre fundașii români.

Edward Iordănescu a făcut mai multe schimbări după minutul 60, trimițând în teren pe Ianis Hagi, Florinel Coman, Daniel Bîrligea, Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș.

Coman și Hagi și-au încercat norocul cu șuturi de la distanță, fără succes însă.

Pe final de meci, bulgarii au fost mai prezenți în jumătatea de teren a tricolorilor, creându-și câteva ocazii, rezolvate de Niță sau de defensiva lui Iordănescu, și pe fondul câtorva greșeli ale românilor.

Meciul s-a încheiat cu o remiză albă, după un joc bun al României în prima repriză, dar neconvingător în partea a doua.

Vineri, România întâlnește, tot pe Stadionul Steaua, reprezentativa Liechtensteinului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: remiza amical România - Bulgaria