x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România - Belarus s-ar putea juca pe noua arenă din Cluj

România - Belarus s-ar putea juca pe noua arenă din Cluj

28 Oct 2010   •   00:00
România - Belarus s-ar putea juca pe noua arenă din Cluj
Sursa foto: /ucluj.ro
Şeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe, i-a solicitat preşedintelui FRF, Mircea Sandu, să ia în considerare organizarea, în toamna anului 2011, a unui meci al naţionalei României din preliminariile Euro 2012 pe viitorul stadion din Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Consiliul Judeţean Cluj, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a fost invitat să viziteze, împreună cu selecţionerul Răzvan Lucescu, lucrările de construcţie a viitoarei arene sportive din municipiul Cluj-Napoca.

"Preşedintele FRF şi-a exprimat disponibilitatea de a organiza pe viitoarea arenă sportivă a judeţului Cluj meciul care se va desfăşura în data de 7 octombrie 2011, între selecţionatele României şi Belarus", se mai arată în comunicat.

"Construirea stadionului din Cluj reprezintă un important pas înainte în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurală a fotbalului din ţara noastră şi, totodată, proiectele pe termen mediu şi lung a FRF, de a organiza Campionatul de Fotbal European în România, împreună cu o ţară vecină", se arată în răspunsul lui Mircea Sandu.

CJ Cluj construieşte un stadion cu 30.500 de locuri, la standardele FIFA şi UEFA, pe locul fostei arene "Ion Moina" din Cluj-Napoca, lucrările urmând să fie finalizate în vara anului 2011.

×
Subiecte în articol: preliminariile euro 2012