x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ruptură în Ghencea: Becali şi Lăcătuş se înţeapă reciproc!

Ruptură în Ghencea: Becali şi Lăcătuş se înţeapă reciproc!

18 Noi 2010   •   19:27
Ruptură în Ghencea: Becali şi Lăcătuş se înţeapă reciproc!
Sursa foto: /Intact Images

Gigi Becali continuă atacurile la adresa lui Marius Lăcătuş după înfrângerea din campionat cu Gaz Metan Mediaş. Deşi a spus că în acest moment nu se pune problema înlocuirii acestuia, ci abia în pauza de iarnă, Becali l-a acuzat voalat pe tehnician că s-a întors doar pentru bani în Ghencea.

"El când s-a spălat pe ochi dimineaţa, pac a găsit 1.000 de euro pe chiuvetă", a spus finanţatorul Stelei, aluzie la salariul de 300.000 de euro pe an pe care îl are Lăcătuş.

"Mă tot spăl pe faţă, şi dimineaţă, şi seara, şi la prânz, mă tot spăl pe faţă dar n-am găsit până acum 1.000 de euro pe chiuvetă. Probabil s-au confundat chiuvetele", a venit şi răspunsul lui Lăcătuş, la ştirile sportive ale Antenei 1. Lăcătuş nu se teme că fostul său coleg de la Steaua, Ladislau Boloni, va veni să vadă următorul meci al roş-albaştrilor, cu FCM Târgu Mureş: "Dacă ar fi vreodată la Boloni să aibă o ofertă de la Steaua atâta timp cât eu sunt pe banca Stelei eu cred că ar fi primul om care m-ar suna şi mi-ar spune acest lucru".

Liber de contract după despărţirea de Al Wahda, Ladislau Boloni a confirmat că a primit o invitaţia de la Gigi Becali să vadă împreună meciul de la Târgu Mureş, oraşul natal al tehnicianului. "Sâmbătă voi fi prezent la meciul dintre Târgu Mureş şi Steaua. Mai multe voi spune după aceea, deocamdată nu am ce comenta!", a spus Boloni.

Fost antrenor în Emirate, Ilie Balaci spune că pe lista posibililor viitori antrenori ai Stelei a reintrat şi Cosmin Olăroiu. "Al Sadd a anunţat că din 5 ianuarie Olăroiu îşi reziliază contractul şi va veni la Steaua", a spus Balaci la Sport.ro. "Olăroiu nu şi-a dat demisia, dar dacă şi-a dat-o se duce în altă parte, nu vine la Steaua", declara Gigi Becali miercuri, la GSP TV.

×