x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Săndoi: "N-am fost contactat pentru a prelua naţionala de seniori".

Săndoi: "N-am fost contactat pentru a prelua naţionala de seniori".

02 Iun 2011   •   13:08
Săndoi: "N-am fost contactat pentru a prelua naţionala de seniori".

Antrenorul nationalei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca nu a fost contactat pentru a prelua reprezentativa de seniori, in locul lui Razvan Lucescu.

"Acestea sunt probleme care nu ne privesc, noua ne place sa fim preocupati de felia noastra', a spus Sandoi.

Selectionerul tricolorilor mici a mai afirmat ca preocuparile sale se indreapta spre echipa de tineret, de unde Razvan Lucescu ar putea selectiona jucatori pentru nationala mare, in functie de evolutia acestora. Sandoi a precizat ca a avut discutii pe aceasta tema cu Lucescu Jr, ca exista o serie de jucatori care pot promova la nationala "destul de repede" si ca reprezentativa mare "are prioritate", in mod normal.

Referitor la meciul cu selectionata de tineret a Kazahstanului, Sandoi a spus ca, daca fiecare jucator va juca la potential maxim, va fi obtinut un rezultat bun, chiar daca lipsesc Rapa si Alexe, convocati la nationala mare. "Orice debut este greu. Kazahstanul e un adversar ce nu pleaca cu sanse la calificare. Doamne fereste de surprize, la echipele de tineret poti avea surprize la tot pasul. Sunt multumit de modul cum s-au pregatit jucatorii, sunt conectati, determinati la antrenamente, sper sa aiba aceasta atitudine si la jocul de maine. Ne dorim victoria, sunt foarte importante cele trei puncte puse in joc, sper sa castigam", a spus Sandoi.

Partida dintre nationalele de tineret ale Romaniei si Kazahstanului, din preliminariile Campionatului European Under-21, care se va disputa in 2013, in Israel, este programata vineri, de la ora 18:00, la Targu Mures.

×